Een lichtafstemming, een fijne manier om even een realiteitscheck uit te voeren bij jezelf, je kind, je partner, familielid of vriend of vriendin. Bij een lichtafstemming stem ik energetisch af op de betreffende persoon en geef ik alle informatie door die ik waarneem of doorkrijg.

Wanneer kies je voor een lichtafstemming?
Als je kind bijvoorbeeld niet lekker in zijn of haar vel zit en je komt er niet achter wat er aan de hand is, kan het een hele fijne manier zijn om toch te weten te komen waar je je kind bij kunt ondersteunen. Je voelt en ziet dat er van alles in het hoofdje van je kind omgaat, dat het last heeft van alle prikkels, gedachtes en emoties, maar jouw zoontje of dochtertje laat je niet binnen en dus tast je in het duister en kun je niks anders dan van een afstandje toekijken hoe jouw kind met zichzelf worstelt.

Maar wat als je door middel van een lichtafstemming gerichter je kind kunt bijstaan, omdat je handvatten krijgt aangereikt vanuit het universum? Geen stress, geen zoektocht, geen spanning, maar vanuit liefde, vanuit licht, vanuit ruimte je kind kunnen bijstaan tijdens zijn of haar proces.

Tijdens het energetisch afstemmen is geen direct contact met het kind of volwassene nodig en je hoeft ook geen directe informatie door te geven als je dit niet fijn vindt. Wil je gerichter afstemmen op een situatie dan is het fijn om wat informatie te verstrekken, maar dit is geheel vrijblijvend.

Een afstemming kan zowel voor een kind als voor een volwassene worden uitgevoerd. Worstel je nog met bepaalde gevoelens of heb je vragen voor iemand die is overleden, dan is het tevens mogelijk om op deze persoon af te stemmen.

Of wat als je last hebt van zwaarte of negatieve energie in je huis of jij of je kind zien entiteiten (overledenen) en weten niet wat zij komen doen, willen daar achter komen of willen gewoon dat ze weggaan? Ook dan is het mogelijk om een lichtafstemming uit te voeren. Ik kom op locatie en stem vervolgens af op de energie in huis en geef door wat ik waarneem of doorkrijg. Indien je niet betrokken wilt worden bij deze situatie dan is dat eveneens prima.

Je kunt kiezen uit de volgende afstemmingen:

  • een afstemming waarbij je een foto aanlevert, voor- en achternaam en geboortedatum. Je ontvangt de uitwerking via mail. *
  • een afstemming door middel van een live reading op locatie.
  • een afstemming door middel van een bijenwastekening incl. uitwerking via mail. *, **
  • een afstemming op locatie bij waarneming zwaarte, negatieve energie of entiteiten.

Note: indien je de fotoafstemming wilt afnemen om deze op een ander te laten uitwerken, dan vraag ik altijd om toestemming van de betreffende persoon. Indien het om jouw eigen kind gaat, dan vraag ik om toestemming indien het kind ouder is dan 18 jaar. Betreft het een kind waar je niet de biologische ouder van bent, dan wordt er om toestemming van een van de ouders gevraagd. Dit om de afstemming zo zuiver mogelijk aan te gaan, waardoor er zoveel mogelijk kan worden doorgegeven. 

*Na de afstemming hebben we kort (telefonisch) contact om de afstemming te bespreken en is er ruimte om eventuele vragen te stellen.

**Workhop bijenwas: lijkt het je leuk om zelf je eigen bijenwastekening te creëren? Dat kan geregeld worden! Ook leuk om samen met je moeder, zus, vriendin of collega te doen. Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Er is plek voor maximaal 4 personen om iedereen optimaal aandacht te geven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. In overleg kan de workshop op locatie plaatsvinden.

Wil jij een lichtafstemming aanvragen? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek.