Reiki

Chakra

Reikibehandeling
Ben jij toe aan rust, ontspanning, voel jij je onrustig of heb je last van lichamelijke blokkades dan is een reikibehandeling wellicht een optie voor jou. Bij deze behandeling ga ik aan de slag met jouw energiebanen beter bekend als meridianen. Door op jou af te stemmen voel ik waar mijn handen de energie door mogen geven en waar de blokkades in jouw lijf zijn verstopt. Na een behandeling zul je je lichter voelen, energieker, ontspannender en krijg je inzichten mee die naar voren zijn gekomen tijdens de behandeling. Bij deze behandeling hoef je niets te doen of te zeggen, maar hoef je alleen “te zijn” en te ontvangen. Het kan tevens zijn dat ik tijdens de behandeling mijn drum inzet om de blokkades los te trillen, waarbij de drum net dat beetje extra geeft.

Chakrabehandeling
Tevens kun je kiezen voor een chakrabehandeling. Bij een chakrabehandeling geef ik reiki specifiek op de 7 “hoofd” chakra’s. Deze chakra’s liggen op de middellijn van het lichaam. In het kort benoemd:

  1. Wortelchakra
  2. Sacraalchakra
  3. Navelchakra
  4. Hartchakra
  5. Keelchakra
  6. Voorhoofdschakra
  7. Kruinchakra

Tijdens deze behandeling lopen we deze chakra’s na en breng ik deze in balans. Je zult merken dat je je meer kunt ontspannen, je lekkerder in je vel zit en er ruimte is ontstaan in je lijf en hoofd.

Uitvoering behandelingen
Een reiki- of chakrabehandeling kan op afstand of live uitgevoerd worden.

Bij een behandeling op afstand stem ik aan de hand van een foto energetisch op je af, waarbij ik voel op welke chakra/chakra’s de healing mag worden uitgevoerd. Je ontvangt daarna een samenvatting met wat ik heb waargenomen.

Tevens kan een behandeling via zoom plaatsvinden.

Bij een live behandeling spreken we bij jou of mij thuis af en mag je gaan liggen op de behandeltafel (of als je dat prettiger vindt, ga je zitten in een stoel) en scan ik energetisch waar er reiki mag plaatsvinden en voer ik de behandeling uit.

Een behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Bij een behandeling op afstand of live via zoom dient betaling vooraf te geschieden.

3 rittenkaart
Omdat Kindlicht inmiddels alweer 1 jaar bestaat, lanceer ik vanaf 2 juni 2022 de 3 rittenkaart voor een reiki- of chakrabehandeling. Deze 3 rittenkaart houdt in dat je deze kaart in zijn geheel afneemt en je vervolgens recht hebt op 3 behandelingen (reiki of chakra) naar keuze. Deze behandeling kun je op een door jou gekozen moment plannen, dus op het moment dat jij voelt dat jij het nodig hebt. Het voordeel met deze 3 rittenkaart is dat je niet € 59,50 incl. BTW kwijt bent per behandeling, maar € 54,50 incl. BTW. Je krijgt dus maar liefst een korting van € 5,- per behandeling! Ben je van plan meerdere keren te komen, dan is deze 3 rittenkaart voor jou dus ideaal Betaling dient vooraf te geschieden.