SOULALIGNMENT

A Sacred Soulalignment Ceremonial Session

Een dag van bezinning, bewustwording en verbinding met je zielsorigin.

We beginnen de ceremonie met het plaatsen van een intentie voor deze dag. Dit doen we onder andere door middel van het gebruik van edelstenen, kaartendecks en een reinigingsritueel. We nemen hier uitgebreid de tijd voor en bespreken wat deze intentie voor jou betekent en waarom je voor deze intentie kiest.

De geplaatste intentie nemen we mee tijdens de korte ademsessie die volgt. Middels deze korte ademsessie waarbij we de powerbreath gaan toepassen, gaan we body & mind leeg maken, de focus leggen op vandaag, op jouw intentie.

Na een korte pauze gaan we van start met een Basic SoulKey sessie, de Soulalignment. Tijdens deze sessie maak je een diepe energetische connectie op zielsniveau met jouw onder- en hogerbewustzijn, maak je kennis met jouw gidsen en spirits en mag jij die boodschappen en inzichten ontvangen die jij nodig hebt op dit moment. Tevens is er een mogelijkheid om antwoorden te ontvangen op de vragen die je hebt. Trauma’s die je in dit huidige leven en in vorige levens hebt opgedaan, waardoor je nu vastloopt of die je tegenhouden, kunnen op deze manier worden verzacht en misschien zelfs wel worden overwonnen. Een SoulKey sessie brengt zoveel moois teweeg. Je mag er altijd op vertrouwen dat je datgene krijgt aangereikt wat voor jou nodig is om verder te kunnen. Soms kun je de ontvangen informatie niet gelijk verklaren of verwerken, maar vertrouw er op dat deze informatie, de downloads, op het juiste moment worden geïntegreerd en op z’n plek vallen.

Na de Soulalignment is er een langere pauze waarin we de tijd nemen om ons lijf en hoofd even te laten rusten, we wat eten en drinken en we napraten over de gebeurtenissen van de SoulKey sessie. Indien het droog weer is, gaan we lekker even naar buiten voor een wandeling. Daarna sluiten we in de praktijk af met een heerlijke ontspannende meditatie/visualisatie en een korte reikibehandeling op die plekken waar het nodig is.

Kortom, een heerlijk gevulde dag vol energetisch werk met diepgang, verrijking en inspiratie. En daar stopt het niet mee!

Nadat de dag is geëindigd heeft het tijd nodig alles wat er heeft plaatsgevonden te verwerken en te laten bezinken. We plannen een contactmoment in die twee weken later plaatsvindt. Tussendoor is er de mogelijkheid via mail/app om vragen te stellen of voor begeleiding indien dat nodig is. Een maand na het plaatsvinden van de ceremonie is er een terugkommoment, waarbij we de dag nabespreken en hoe het verloop sindsdien is gegaan. Waar ben je tegenaan gelopen, merk je verandering, herken je stukken die zijn getoond in je dagelijks leven.

Kort samengevat; een Soulalignment Ceremonie bestaat uit:

  • Een intentie ceremonie
  • Een ademsessie
  • Een Basic SoulKey sessie
  • Meditatie/Visualisatie oefening
  • Reikibehandeling
  • After Talk
  • Contactmomenten
  • Terugkommoment
  • Voor versnaperingen en koffie/thee/water wordt gezorgd. *

*Eventuele lunch e.d. dien je zelf mee te nemen.

Voel jij dat je aangetrokken wordt tot deze bijzondere Soulalignment Ceremonie of heb je nog vragen naar aanleiding van genoemde informatie, stuur dan gerust een berichtje of meld je aan via onderstaande knop.

Ik kijk er naar uit jou te begeleiden op deze fantastisch mooie reis en ben dankbaar voor het vertrouwen dat jij mij schenkt. Je komt terecht in een veilige, warme plek waar alle ruimte is om te zijn, te uiten, te creëren, te ontvangen en te delen.

Vertrouw en laat je leiden.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Lieve groet,

Mariska