Wat is SoulKey en waar kun je SoulKey bij inzetten?
SoulKey is een therapievorm waarbij je wordt begeleid naar jouw onderbewustzijn, “jouw zielenkamer of zielenheiligdom”. In jouw zielenkamer of zielenheiligdom, of noem het gerust “a treasure room” want je vindt er tal van “treasures”, kun je boodschappen vinden die jou zullen helpen in het dagelijks huidige leven. Huidige leven benoem ik bewust, want in jouw zielenkamer zijn ook wegen om terug te keren naar vorige levens (past lifes) of het leven tussen levens (life between lives).

Ook is er de mogelijkheid om toegang te verkrijgen naar jouw hoger bewustzijn. Een plek waar je alle vragen kunt stellen die voor jou van toepassing zijn in je huidige leven. Waar je vragen kunt stellen over dat wat jou bezig houdt; waar je antwoorden ontvangt die jou zullen helpen om verder te komen.

SoulKey valt ook heel goed in te zetten bij trauma’s of bij levensvragen waarom gebeurtenissen jou zijn overkomen of waarom je telkens in dezelfde situatie belandt. Wat zijn de lessen die je daar uit mag halen? Of wil je weten waar je vandaan komt of wat jouw doel is in dit leven? Ook dit soort vragen zullen in die mate worden beantwoord wat voor jou op dit moment van toepassing is om te weten. Vertrouw erop dat je krijgt aangereikt wat op dit moment voor jou nodig is om jouw verdere doel in dit leven na te streven.

Ik kan mij voorstellen dat als je nog niet bezig bent met energetisch werk, dit heel zweverig over komt. Maar juist dan nodig ik je uit om een SoulKey sessie te proberen. Zelf te ervaren wat een SoulKey sessie bij jou teweeg kan brengen, want ook al vraag je jezelf af of dit allemaal mogelijk is en het geen onzin is of waanzin, maar het is juist zo voelbaar; het valt niet te omschrijven; het is het voelen, het weten. Het enige wat ik van je vraag is om open te staan voor nieuwe ervaringen en je zult versteld staan. Echt een cadeautje voor jezelf.

Hoe gaat een SoulKey sessie in zijn werk?
Voorafgaand aan de sessie vindt er een kort intakegesprek plaats, waarbij je een vragenlijst invult. Deze vragenlijst nodigt je uit na te denken over de intenties of vragen die je mee wilt nemen tijdens de trancereis. Je neemt plaats in een stoel, waarna ik je laat ontspannen door middel van een korte bodyscan. Vervolgens start de trancereis waarbij ik middels hypnose in trance breng. Deze trancereis duurt gemiddeld zo’n 1,5 tot 2 uur, maar zou ook 3 uur kunnen duren. Dat hangt ervan af wat er aan jou doorgegeven mag worden en wat er ontstaat tijdens jouw sessie. Tijdens de trancereis blijf je je bewust van wat er om jou heen gebeurt. Je blijft dus bij bewustzijn, terwijl je een reis maakt naar jouw onderbewustzijn.

Tijdens de trancereis kun je te allen tijde blijven communiceren met mij als therapeut en mocht iets niet goed voelen, dan zal ik jou op gepaste wijze begeleiden en indien nodig uit de trancereis halen. Je maakt de trancereis in een veilige ruimte en ik draag zorg voor jouw veiligheid tijdens jouw reis. We maken deze reis samen.

SoulKey brengt jou naar daar waar jij zijn mag. Een reis naar binnen waar al jouw cadeautjes verborgen liggen, liggen te wachten tot het juiste moment om geopend te worden. Durf jij het aan naar binnen te keren, terug naar jouw onderbewustzijn en de antwoorden op jouw vragen te ontvangen en jouw vragen te stellen?

Een SoulKey traject is opgebouwd uit 3 sessies. De opbouw is belangrijk om alles ook in het lichaam te integreren. We beginnen altijd met de Basic SoulKey. Sessie 2 en 3 bestaat uit het Master SoulKey gedeelte. Dit gedeelte is niet voor iedereen geschikt en alleen als jij er klaar voor bent en het een doel dient, zal dit deel zich voor jou openen. Daarom bied ik altijd sessie 1 als losse sessie aan. Mocht je na sessie 1 alsnog verder willen gaan voor sessie 2 en 3, dan kun je de resterende twee sessies inplannen met verrekening van een korting.

De Basic SoulKey opleiding als gegeven door Henk Riem van Nieuwetijds Opleidingen te Zoetermeer is approved by Martin Castor van The Hypno Academy (International Master Trainer & Content Developer). De opleiding is tevens ISAHt gecertificeerd. Inmiddels heb ik ook de Master SoulKey opleiding afgerond welke alleen wordt gegeven door Martin Castor.

Overige informatie van toepassing op cliënt:

  • Cliënt mag niet bedwelmd zijn door alcohol, medicijnen of andere drugs.
  • Cliënt moet de hele dag besteden aan deze ervaring.
  • Cliënt moet uitleg krijgen, open en positief werken met een open geest.
  • Cliënt moet de dag rustig beginnen zonder stimulus zoals koffie, frisdrank etc.
  • Cliënt moet zorgvuldig het intakeformulier invullen.
  • Cliënt moet het doel van zijn eigen sessie en de mogelijkheden van de SoulKey begrijpen.
  • Gebruik van medicijnen graag vermelden. Medicijnen als antidepressiva, ritalin e.d. kunnen een negatieve invloed op de sessie hebben.
  • Indien je een psychose hebt gehad of last hebt van schizofrenie dan is een SoulKey sessie waarschijnlijk niet de beste optie voor jou. We kunnen altijd bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • Indien je zwanger bent, dan kan een SoulKey een hele mooie toevoeging zijn, waarin fantastische belevingen kunnen worden waargenomen en je contact met je ongeboren kind kunt maken. Feitelijk maak je een dubbele zielenreis. Dit is echt een cadeautje, ook voor mij als therapeut.