Op deze pagina vindt je alle workshops die ik aanbied. Staat wat je zoekt er niet tussen? Stuur mij dan gerust een berichtje, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Het is tevens mogelijk om een workshop op maat aan te vragen, waarbij we samen de workshop gaan samenstellen.

Een avondje voor jezelf
Heerlijk ontspannen aan de slag met bijenwas, jezelf dat momentje tijd gunnen om naar binnen te keren of die intentie neer te zetten waarvan je voelt dat hij je al een poosje roept maar waarbij je nog niet de tijd hebt genomen om te luisteren en te voelen wat deze intentie je te brengen heeft. We starten met een meditatie/visualisatie waarbij je weer even dicht bij jezelf komt, waar inzichten of antwoorden of juist vragen naar voren komen en waar je deze avond mee aan de slag mag gaan.

Daarna gaan we aan de slag met de bijenwas, puur op gevoel vanuit eigen intuïtie ga je aan de slag en maak je diverse tekeningen. Tekeningen waarbij je afstemt op jouw intentie, op jouw vraag of op jouw doel. Datgene wat jij mag ontvangen wordt zichtbaar in jouw tekening. Bijenwas is energie en energie is bewegelijk. Ook jouw bijenwastekening zal op den duur veranderen aan de hand van de energie die jij hebt gekoppeld bij het maken van deze tekening.

We sluiten af met een korte zelfheling waarbij we dat wat losgekomen is tijdens dit proces verzachten en aankijken vanuit liefde, liefde voor onszelf en waar vanuit jij zelf weer verder kunt in jouw proces. Spreekt deze workshop jou aan? Meld je dan nu aan via info@kindlicht.nl. De bijdrage is € 44,44 per persoon; er is plek voor 4 personen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De workshop wordt gehouden in mijn praktijk.

Drieluik workshop!

Omdat er zoveel valt te ontdekken in jezelf en dit op verschillende manieren naar voren kan komen, bied ik een drieluik workshop aan.

Workshop 1 “Explore yourself”
Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingsreis. Hoe dan, vraag je je misschien af? Nou, we gaan beginnen met te ontdekken wat voor moois er in jou verstopt zit en welke dingen jij belangrijk vindt. Dit gaan we doen door middel van het maken van een soort moodboard. Jouw doelen helder voor ogen krijgen. Vervolgens gaan we voelen tijdens een visualisatie i.c.m. met een reading wat jou tegenhoudt jouw doelen na te streven.

Workshop 2 “Heal Yourself”
In deze workshop gaan we door middel van meditatie en visualisatie de weg vrijmaken, zodat jij jouw pad verder kunt gaan bewandelen. Wat of wie houdt jou tegen om te doen waar jij gelukkig van wordt? Daar gaan we tijdens deze workshop verder op in. De energie die vrij komt bij de meditatie en visualisatie gaan we verwerken in een bijenwastekening. Omdat we energie gaan losmaken, is het ook belangrijk dat er energie geheeld gaat worden. Dit gaan we doen met behulp van mijn drum. De trillingen van de drum gaat de energie losmaken in jouw lichaam, waarna er ruimte ontstaat voor nieuwe energie. Dit zal jou helpen bij het maken van nieuwe stappen!

Tevens voeg ik nog een ritueel toe vanuit het sjamanisme, de reiniging van het hartchakra. Met een veer van een condor voeren we dit ritueel uit, waarbij wij blokkades die zich in jouw hart bevinden gaan bevrijden.

Workshop 3 “Go foward”
Tijdens de laatste workshop van deze drieluik gaan we een ademsessie doen. Wat is een ademsessie? Bij een ademsessie gaan we verbonden ademhalen (dat wil zeggen we ademen in via onze mond en uit via onze mond en zonder pauze tussen de uit- en inademing). Tijdens het verbonden ademen gaan we jouw doelen nog duidelijker in beeld brengen. Tijdens de rustfase laat jouw lichaam opgeslagen emoties, blokkades los en ontstaat er ruimte. Ruimte om vrijer te ademen, helderheid in je hoofd om alles weer duidelijker te zien en daadkracht om nieuwe wegen te bewandelen.

Voel jij een JA en wil jij samen met mij deze energetische verbinding aangaan? Meld je dan aan via info@kindlicht.nl. Bij voldoende aanmeldingen plannen we gezamenlijk de data voor de verschillende workshops in.

Deze workshops worden gehouden van 19.00 – 21.30 uur in mijn praktijk in Tilburg. De bijdrage is € 25,00 per persoon per workshop en is inclusief een hapje en een drankje. Er is plek voor maximaal 4 personen.

Mocht je liever één van de drieluik dagen volgen? Laat het mij dan weten, dan kijk ik even wat de mogelijkheden zijn.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Laten we samen de energetische verbinding aangaan. Het is tijd om al dat moois in jou te bevrijden en te laten stralen. Gewoon omdat jij dat waard bent!

MELD JE NU AAN VOOR EEN VAN DE WORKSHOPS